Nyheter og aktuelt

Vi i Dugnaden lever og ånder for dugnadsarbeid, og følger med i hva som skjer rundt i dugnads-Norge.  I tillegg er det mye som skjer her hos Dugnaden.no. Dette vil vi informere om fortløpende på denne siden!

Tørk Tørkeruller blir Tørk for den kresne!

Fra januar 2017 erstattes Tørk Tørkeruller med Tørk for den kresne. Følg med her på www.dugnaden.no for mer informasjon.

Mer på rullen, mykere og med bedre oppsugning!

Nye produkter!

Vi i Dugnaden.no er opptatt av å ha et tilbud til deg som kunde som skal hjelpe deg og foreningen, klubben eller klassen med å tjene penger på noe alle trenger. Produktene skal gi dere god fortjeneste og være trygge og enkle å selge. Derfor lanserer vi nå fire nyheter med kjente merkevarer! De er klare for levering i slutten av februar.

Aktuelt

Dugnaden.no lanserer nå egen nettbasert dugnad!

En helt ny måte å drive dugnad på. Les mer her…


«Frivilligheten i Norge trenger penger» sier Thor R. Hansen

Han var med på å starte opp Dugnaden.no for sju år siden. Bedriften selger toalettpapir, tørkepapir, kaffe og te til foreninger og klubber som kan selge dem videre med fortjeneste. Les mer på siden til nrk.no.

Grei skuring Kjøkken

Grei Skuring KjøkkenKjøkkenet er det rommet man bruker mest i huset, og da er det greit med løsninger som gjør rengjøringen enkel. Dugnaden.no og Lillebord har satt sammen en egen eske med renholdsprodukter tilpasset kjøkkenet.

Grei skuring Universal

De fleste av oss ønsker ikke å bruke all vår fritid på å vaske. Da er det greit med løsninger som forenkler rengjøringen. Innholdet i esken fra Dugnaden.no er nøye satt sammen av produkter fra Lilleborg – perfekt til all salgs renhold. Overalt.Grei Skuring Universal

Bakemiks fra Toro

Bakemiks fra Toro

Bakemiks fra Toro

Nærmest perfekt resultat hver gang, enkel fremgangsmåte og lite søl. Dette kjennetegner pakkene med bakemiks fra Toro. Dugnaden.no og Toro har satt sammen en eske fylt med ulike pakker bakemix – kjekt å ha liggende i skuffen!

Rett på skiva – en god porsjon

Rett på skiva påleggsbegre

Rett på skiva påleggsbegre

Rett på skiva inneholder porsjonspakninger med pålegg. Små påleggsenheter gir rom for variasjon fra dag til dag og er ypperlige å putte i sekken når man skal på tur. De er også praktiske for små husholdninger.