Kontakt oss

Vi er en av Norges største leverandører av dugnadsprodukter og gir alle våre kunder god service slik at klubben eller foreningen din når målene sine.

Kontakt oss på: (+47) 47 77 88 77 –  post@dugnaden.no

Eller fyll ut skjema:

Våre ansatte på Nøtterøy


Thor R. Hansen

Sjefen, kan alt (bortsett fra data)

Tlf: 950 32 589 – Mail: thor@dugnaden.no

Thor har spilt i korps siden 1974. Han har vært innom turn, håndball og orientering. Har 3 barn som har vært aktive innen flere aktiviteter. Thor har sittet som leder av Nøtterøy skolekorps, og nå sitter han i styret i Norges Musikkorps, region Sør, samt Nøtterøy Næringsforum.

Morten Marcus

Datamannen (og bedriftslegen)

Tlf: 480 36 242 – Mail: morten@dugnaden.no

Morten har spilt i korps siden 1967, og i tillegg vært innom håndball i oppveksten. Har 3 barn som har drevet med flere fritidssysler som alle har krevd varierende grad av dugnadsinnsats. Morten har flere styreverv i barnas skolekorps, samtidig som han er engasjert i de andre fritidsaktivitetene barna bedriver. Har også sittet som leder av FAU.

Sigmund Brodahl

Selgeren (og livredderen)

Tlf: 922 22 000 – Mail: sigmund@dugnaden.no

Sigmund har vokst opp i en korpsfamilie. Han har vært aktiv innen alpint og svømming i mange år og vier mye av sin tid til frivillighet. Sigmund jobber som mannskap på Redningsskøyta i Tønsberg og har i tillegg over 20 års erfaring fra Telecom og dagligvarehandel.

 

Kristin Sætre

Transport- og fakturadama (og frisøren)

Tlf: 976 52 939 – Mail: kristin@dugnaden.no

Kristin har spilt i korps i 10 år, samt drevet med håndball. Hun har to barn som også spiller i korps og som har vært innom både håndball og fotball. Kristin har dessuten vært aktiv i korpset til barna med bl.a. styreverv i mange år.  

Kjell Christian Andersen

Reiselederen

Tlf: 908 76 972 – Mail: kjellchr@dugnaden.no

Kjell Christian har vært både aktiv og tillitsvalgt i Flint-Tønsberg AIL i flere år. Han har bl.a. vært leder av både hovedforeningen og fotballgruppen i Flint, samt vært trener for aldersbestemte lag. Er nå medlem av Sportslig Utvalg i fotballgruppen og medlem av foreningens Kontrollkomite.

Therese Grande

Markedsføreren og festarrangøren

Tlf: 481 20 511 – Mail: therese@dugnaden.no

Therese har vært en aktiv håndball- og fotballspiller i mange år. Som voksen har hun spilt fotball på damelaget og er nå håndballtrener i Nøtterøy håndball bredde. Thereses to barn driver også med bl.a. håndball og fotball. Så dugnadsarbeid har Therese masse erfaring med!

Tommy Hansen

Ernas høyre hånd

Tlf: 916 81 562 – Mail: tommy@dugnaden.no

Her kommer snart tekst om Tommy….. (Vi venter, Tommy!)

Vår ansatt i Bergen


Trond Amundsen

Selgeren (med skarre-r)

Tlf: 488 82 223 – Mail: trond@dugnaden.no

Trond har vært en aktiv fotballspiller siden han var liten, og spiller fortsatt på Old boys. Barna til Trond er aktive innen svømming og fotball, og Trond har selv vært fotballtrener i mange år. Han kjenner godt til dugnadsarbeid, både gjennom svømmeklubb, fotballklubb og skoleklassene til barna.