Miljø- og samfunnsengasjement

For oss i Dugnaden.no er det viktig å kunne tilby kvalitetsprodukter til deg som forbruker. Vi har fokus på produkter som er produsert etter etiske forhold hvor rettferdig handel og bærekraftig råvarebetaling er en selvfølge.

Produktene våre inneholder kun godkjente og trygge ingredienser og er produsert hos nøye utplukkede leverandører.

Kaffen fra Dugnaden.no er Fairtrade sertifisert. Vår te inneholder kun naturlige ingredienser med tørket frukt, uten tilsetninger og alt av papir er svanemerket.

Over 140 millioner til frivillighet

Gjennom dugnadsarbeid har Dugnaden AS, siden starten i 2007, bidratt til at over 140 millioner har gått til frivillighet. Lag, foreninger, klubber, klasser og korps har fått realisert sine drømmer, med for eksempel nytt utstyr eller klassetur.

Dugnaden AS omsetter årlig for ca 40 millioner – 75% går til frivillighet.

Dugnaden har lang erfaring med dugnadsarbeid, og vet hvor vanskelig det er å mobilisere dugnad. De vet også at det i fremtiden bare blir vanskeligere å ta ansvar, engasjere seg i dugnadsarbeid, samt ta styreverv i frivillige organisasjoner. Tidsklemma har noe av skylden.

Vår oppgave blir da å være frivillighetens viktigste støttespiller. Vi har hele tiden fokus på nye løsninger og produkter som gjør det enkelt å drive dugnad.

Vi nordmenn er verdensmestre i frivillighet, og dugnadsånden er helt unik. Det må vi ivareta. Samtidig må vi passe på at dugnadsarbeidet er samlende for foreningen eller klubben. Oppleves det som slitsomt, vil vi risikere å miste denne flotte muligheten med å tjene penger på dugnad.

Over de neste 3 årene vil Dugnaden bidra med ytterligere 100 millioner til frivillighet. Som eksempel vil dette faktisk utgjøre 40 kunstgressbaner eller instrumenter til 100 korps!